Dagen

När vi hade varit på Volvomuseet så gick jag och Alma runt i stan en stund. Där träffade vi på Nadja och några utav hennes klasskompisar, roligt att träffas igen även om det bara var en liten stund. Efter det gick jag och Alma tillbaka till skolan, åt och hade våra lektioner. 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, har läst lite om samhällen men är verkligen supertrött så ska nog sova
istället.
Här får ni två bilder från idag:
 
 
 
 

MysSitter vid mitt skrivbord och har tänt lite ljus nu, mys! Imorgon är det äntligen första oktober och träden är gula och röda och det är så fint. Nu ska jag skicka iväg ett mail och plugga lite inför provet på onsdag. Imorgon är jag ledig från skolan, eller får jobba hemifrån så ska ha en riktig pluggdag imorgon också. Då ska jag skriva på pedagogiken och öva samhäll. Gjorde klar matteläxan som vi har till på måndag nästa vecka på lektionen så det är vädligt skönt! Men nu ska jag skriva det där mailet så jag hör av mig lite senare! 

Mitt ute i ingenstans

Är mitt ute i ingenstans nu, väntar på den sista bussen, hihi så roligt det är! Har aldrig varit här så vet inte riktigt vart man ska och så så man får leta KUL!!! Gillar när det blir lite förändringar och inte helt samma sak dag ut och dag in..