❤️

Idag så gick jag upp och tränade och solade lite medan Andreas var kvar hemma. När jag var klar gick jag hem och åt frukost och sådär och sen fixade vi oss och åkte till stan och fikade på Espresso House. Vi köpte varsin muffins och jag drack varm choklad och han drack kaffe latte. När vi hade ätit upp gick vi till stan och kollade lite och efter en stund träffade vi Felicia och då gick vi till BR så köpte jag ansiktsfärg inför imorgon. Efter en stund kom även Nadja. Sen åkte Felicia och då gick jag, Nadja och Andreas till centralen och satte oss lite för vi var så trötta i fötterna och benen haha! Sen gick vi till mc och åt lite snabbt för jag och Andreas var tvugna att skynda oss för jag skulle ta en spruta mot hepatit A och B eftersom jag var i Vietnam förra året och denna sprutan gjorde att jag har skydd mot hepatit A i 15 år och B i typ 30 år, ändå bra. 

Aja efter det så åkte vi hem och kollade lite på tv och sådär sen åt vi Ceasarsallad och nu sitter jag i min säng och skriver detta haha ;)
 
 
När vi väntade på vagnen mot stan!
 
 
Mums!
 
 
💖💗💖💗💖💗
 
 
 

Stan

Har varit i stan idag och där träffade vi Felicia och Nadja! Jag köpte lite smink inför imorgon men kan skriva mer om dagen sen för åker vagn nu och jag ska ta en spruta hejdå

Mys med bennen <3

Heej! Vi var ju som sagt på Willys och handlade lite, typ chips och jag köpte en ben&jerry glass för 25(!!!!) kronor! Så värt! Det var en smak som jag inte ens visste fanns i Sverige också, Nordic Water Peace hette den och var faktiskt riktigt god. Så ja, när vi kom hem gick vi till gymmet lite, Andreas tränade väl bra men jag tränade inte så mycket, det var as mycket folk där och inga masikner var typ lediga så aa... Aja sen när vi kom hem åt vi middag, duschade och sedan la vi oss i sängen och åt bennen och kollade på tv. 
Vi hörs imorgon blogggiisseeeen hejdå
 


På vagnen till Willys
 
 
We love bennen!!