2007..

 
Haha hittade denna bilden idag.. Detta var år 2007, Olivia, jag, Stina, Georgia och Agnes. Kan inte fatta att vi typ är 12 år här??? Vi ser as små ut.. 12-åringar nu har typ as mycket smink och är typ as vuxna av sig..

Hhihi

Vaknade ganska tidigt imorse hemma hos idag och ganska snabbt efter vi vakna körde jag hem och hämta mina jobbnycklar och sedan körde jag till jobbet och bara kolla att ingen snott något typ. Nu är jag hemma och har varit det hela dagen och nu känner jag att jag börjar blir hungrig, men vet inte vad jag ska äta..
 
Får också abstinens efter att köra bil typ omg det är så himla roligt verkligen hade lätt kunnat ta lastbilskörkort bara för att köra hela dagarna..... Asså fatta vad gött jobb man typ sitter och lyssnar på musik och kör omkring och får betalt för det?? Dröm jobbet <3 Lastbilschaffis eller typ taxidriver, fast hellre lastbil för då får man lyssna så högt man vill. Tycker på riktigt att det verkar kul, men kanske inte i flera år liksom.. Aja vi får väl se vad det lir av mig. Ångrar att jag inte gick transport....
 
 
Ba "Vrrrom vrrooom mother fucker!!!!!!!" 
 
 

Sleep over

Hej hej! Körde hem till Ida idag och hjälpte henne med hennes Ice bucket challenge tillsammans med Elin, det var as kul haha 😄
Lite senare körde jag och Ida till Lerum och köpte godis på Hemmakväll och sedan drog vi vidare till Ica där vi köpte lite Cola och sådär. Det var första gången jag körde bil med någon kompis idag och det var as kul för vi sjöng med och hade jättehög volym på radion och sånt haha as kul!!!! Sen körde vi hem till henne igen och åt lite sushi och Ida klippte mitt hår lite sen gick vi ut och gick lite. Jag kände inte att jag ville köra hem i mörkret så vi bestämde att jag sover över här och åker tidigt imorgon för ska jobba på morgonen.... MYS!


❤️❤️❤️