arbetaaa

Hej hej! Var på jobbet idag som vanligt och idag var det riktigt segt då det inte kom speciellt många så var mest tvungen att sitta och vänta. Imorgon ska jag jobba igen men då ska jag jobba på min morbrors restaurang i Stenungsund istället så det ska bli riktigt roligt! Skulle vara med Ida imorgon men ska träffa henne på kvällen istället så det blir bra. Eftersom jag ska jobba på restaurangen de dagarna jag är ledig denna veckan (två dagar) och nästa vecka (tre dagar) så har jag ingen ledig dag föränn den 16 och 17 juli. Arbetsnarkoman typ omg jobbar 15 dagar i sträck! Men det blir gött när man får sin lön iallafall hehe ;) Sen så kanske det blir regn och sådär och då jobbar man ju inte så mycket på kallbadet. Aja nu måste jag gå och duscha och tvätta håret eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka till Stenungsund. Jag börjar klockan nio så tar en buss som är där 08:38 och den går från Nils Ericsson terminalen klockan 07:43 så måste åka hemifrån vid senast 07:19 så måste gå upp typ 06:19 typ. Det kan även hända att jag tar tåget som går 07:40, men den är framme 08:17 och det känns lite tidigt, även om man måste åka hemifrån samtidigt så känns det kankse lite tidigt att vara framme 40 min innan jag börjar men jag får se. 
 
Random bild, jag och min gosunge haha så himla söööt
 

Hej hej

Hej sitter på jobbet nu och har börjat läsa Zlatan boken, den är faktiskt bra och det är den första boken jag har läst sen vi var tvugna att läsa Alice in the wonderland typ haha! Nej men jag ska nog börja läsa fler böcker nu, det är ändå kul! Har tänkt att det är tråkigt men nu när jag läser Zlatan boken tycker jag ändå att det är kul. 
Jag jobbad till klockan sju idag och det är knappt några här men nu börjar vädret bli bättre så får väl jobba dagen ut antar jag. 
Är lite hungrig och funderar på att gå och köpa thaimat, det finns ju en sån precis vid hållplatsen åh mums ändå


Har nya örhängen idag, båda är köpta igår. Har ju aldrig haft hängande örhängen innan men dessa var ändå lite fina. Det där uppe är också nytt och det är äkta silver som jag kanske skrev igår och jag känner redan att hålet börjar läka mer nu.


skoja

skoja ba om att bilden i förra inlägget var från baldagen. den är från när jag sminkade mig och fixade mig lite inför hur jag skulle se ut på balen så alltså någon eller några dagar innan. Skit samma.
 
Idag så skulle jag jobba på morgonpasset men det var jätteregnit ute men man måste åka dit och kolla så inget är förstört ändå så jag och pappa åkte ut och så kollade jag och så kollade jag upp mitt schema för juli också och då jobbar jag typ varje dag nästan haha. Ändå gött med money. Ska jobba imorgon också men då börjar jag klockan två så det är jätteskönt. Aja när jag hade kollat klart så att inget var förstört åkte jag och pappa till Biltema och köpte lite saker till båten bland annat. Och sedan senare på dagen åkte jag och mamma till frölunda torg och jag köpte massa örhängen typ haha. Köpte ett par i äkta silver så jag har det i mitt hål där uppe. Tycker att örhängerna är lite för stora för at ha där uppe men SKITS AMMA HEJDÅ
 
Bild från idag. är as trött så orkar inte skriva ordentligt goDnatttttttt