Regn och student

Hej hej! Idag kan nog ha varit den regnigaste dagen på..? Ja hela mitt typ liv seriöst hahahaa. Jag och Ida vaknade imorse och gick till Ica och köpte lite frukost. Sedan åt vi det och fixade oss lite eftersom vi skulle titta först på Mehdis utspring och sedan även träffa Frida som tog studenten idag! Vi var ganska otaggade innan pågrund av regnet asså seriöst, har typ aldrig regnat så mycket som det gjorde idag. Vi gick iallafall ner mot hållplatsen och skulle ta vagnen men den kom inte föränn 13 minuter och vi blev jätteblöta på den lilla biten + våra paraplyn gick nästan sönder så vi gick upp igen och så tog vi bilen in mot stan istället. Vi var som sagt först på Burgården och kollade på deras utspring, vi började gråta flera gånger hahah, men vi såg aldrig Mehdi :( 
Vi väntade och våra paraplyn vek sig åt fel håll flera gånger haha, visst om det regnade men det blåste typ storm också? Stackarna ändå, men man bryr sig ändå inte när man står där på flaket seriöst. Göteborg är nog den bästa staden att ta studenten i <3 Åh älskar ändå Sverige och Göteborg, hade aldrig viljat ta studenten i någon annan stad, eller land.
Aja efter en timme gick vi iallafall tillbaka till bilen och satt där och värmde oss en stund innan vi gick upp mot Poseidon och väntade på Frida. Åh det var så roligt att se alla ta studenten trots regnet! Vi skrek typ mer än dem på flaken, älskar att ta studenten.
 

Vår frulle
 
 

Frida!! Så fin, när hennes flak kom vi ba "FRIDA, FRIDA, FRIDA.." Så himla roligt, är så glad att jag har Ida som vän för har så jävla roligt med henne.
 

Nu börjar solen titta fram!!!!!!!! Fint ljus ute
 

Kommentera här: